RESNICA IN LAŽ

Sofija je 17 let stara punca, ki obiskuje zadnji letnik srednješole. Da pa boste lahko sledili, pa vas moram popeljati nazačetekVsi problemi so se začeli, ko je Sofija zagledala JakoVedela je, da nemore bit Jaka nič dobrega za njosaj je bilznan po svoji nesramnosti in lenobosti. Ker je bila Sofijatakrat z Luko se med njima zaenkrat ni moglo nič zgoditi.

Po nekaj časa se nista uspela več zadržati in udala sta se usodiČe bi kdor koli izvedel za to zvezo, bi nastal velikprepirLagala sta vsemSofija za Jako ni povedala niti Ani, ki je bila njena najboljša prijateljicaHodila stan a poznezmenke, v šoli pa sta se delala kot, da se ne poznataNajhujepa je bil, ko je Luka izvedel za to zvezoTakrat so se vsiobrnili proti Sofiji. Bilo I je žal, a ni mogla več skrivatiresnice in čustev do Jake.

Nekega večera sta se odločila, da bosta zbežalaSpakirala stakovček in nahrbtnik ter se odpravila na pot. Za sabo nistapustila nitilistka z pojasnilom.

Prvih par mesecev sta potovala in se imela super. Po trehmesecih pa sta začela imeti domotožjekar je privedlo do prepirov. Tudi shranjenega denarja je začelo primanjkovatikar pa je vse še poslabšalo. Po vsem tem sta šla vsak na svojopot. Sedaj pa se vrnimo v sedanjost.

Sofija se je vrnila staršemter se pobotala z vsemiVelikokrat pa je v sebi čutilakot da del nje manjkaNekegadne jo je Ana povabila na zabavona katero najprej ni hotelaiti, a se je vseeno dala prepričatiLepo se je uredila in se odpravila. Ana jo je pričakala pred hišotakoj pa ko stavstopili, je zagledala njegove očiStekla mu je v objem in se končno počutila celo.



Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

RESNICA IN LAŽ

Novela o dobroti

Novela o Abudalahu Hajdarju Muradifu